Beschikbare kavels

De verkoop van de woningbouwkavels voor particulier opdrachtgeverschap verloopt zeer goed.

De uitgifte van kavels in de nieuwe plangebieden De Driehoek (Glanerbrug), de Schipholtstraat (Glanerbrug) en 't Zeggelt (Centrumgebied) is gestart. In De Driehoek zijn 13 kavels beschikbaar voor zelfbouw door particulieren. Een unieke kans om in een bestaande wijk een vrijstaande of geschakelde woning te bouwen. Er zijn nog 7 kavels beschikbaar. Vlakbij De Driehoek zijn ook 8 kavels uitgegeven in het plangebied Schipholtstraat. Hiervan zijn nog 2 kavels beschikbaar.

Binnen de singels, in het bruisende centrum van Enschede, zijn kavels uitgegeven in het plan Boddenkamp. De afgelopen jaren is hier een sfeervolle, rustige en gevarieerde woonwijk ontstaan. Ook de laatste kavels zijn al onder optie. Daarnaast zijn binnen de singels ook 22 kavels uitgegeven in 't Zeggelt. Alleen kavel 8 is hier nog beschikbaar..

Daarnaast zijn er op dit moment alleen nog kavels in de plangebieden Het Brunink, Het Rosink en 't Vaneker in het buitengebied per direct beschikbaar.

In het buitengebied zijn er op dit moment alleen nog kavels per direct beschikbaar in de plangebieden Vaneker, Brunink, Prins Bernhardpark en Het Rosink.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met Bureau Kaveluitgifte via 06 - 10306623 of kaveluitgifte@enschede.nl.