Boddenkamp

Kavelverkoop Boddenkamp


De uitgifte van de kavels in de Boddenkamp is een succes!  Ook de  alllerlaatste 5 kavels voor particulier opdrachtgeverschap zijn al onder optie of verkocht!

Zelf bouwen in Boddenkamp, de belangrijkste kenmerken op een rij:

  • uw eigen huis ontwerpen en bouwen in Enschede-centrum

  • op steenworpafstand van de binnenstad

  • kavels van 282 m² tot 452 m²

  • bouwen van vrijstaande of half vrijstaande woning


Sfeervol wonen in het centrum

Een eigen droomhuis bouwen op een prachtlocatie in het centrum, vlakbij de bruisende binnenstad van Enschede: het is mogelijk in de wijk Boddenkamp. Deze sfeervolle, rustige en gevarieerde wijk ligt binnen de Enschedese singels. Alle voorzieningen zijn dan ook dichtbij. Een terrasje pakken of een bezoekje aan het theater, u kunt het makkelijk lopend af. Daarnaast liggen het Van Heekpark en het station ‘om de hoek’ en bent u met de auto zo de stad uit.


Klik voor de actuele situatie in De Boddenkamp op de verkooptekening. Voor meer informatie over de kavels en het plan kunt u kijken in de algemene brochure en de technische brochure van Boddenkamp. 


Hieronder treft u alle bijbehorende bijlagen aan (PDF's):

Kopers Rogier en Moira Dommeck hebben hun droomhuis gebouwd in Boddenkamp! Op hun eigen weblog hebben zij over hun belevenissen en de ontwikkeling van hun droomhuis geschreven.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Bureau Kaveluitgifte via telefoonnummer 06 - 1030 6623 of mailen naar kaveluitgifte@enschede.nl.