Fokkerweg

Fokkerweg: Leven en laten leven

De Fokkerweg is een kleinschalig bouwproject, met slechts een tiental kavels. Jij bent er vrij om te wonen zoals je wilt. En dat is je buurman ook. Zo zullen een tiental families met unieke drijfveren toch een soort buurtschap van gelijkgestemden vormen. Een buurtschap dat als motto heeft: ‘leven en laten leven’. Zoals dat past bij vrij zijn, vrij wonen, vrij leven.

fotofokkerweg

 

Buitenaf wonen

Je tuin is ruim genoeg voor een boomgaard, een hobbyschuur of een moestuin om van te leven. Om de hoek zijn twee maneges. En er zijn veel ruiterpaden in de omgeving. Hou je van wandelen? Hof Espelo en de Lonnekerberg zijn twee natuurgebieden die je vanuit de Fokkerweg lopend kunt bereiken.

 

kaartfokkerweg

 

Welstandsvrij bouwen

Bij de Fokkerweg ben je vrij om zo ver te gaan als je wilt. Architectuur, materiaal, indelingen, jij mag het bepalen en je hoeft je bouwtekening niet aan een welstandscommissie voor te leggen. Zoveel vrijheid in architectuur en bebouwing, dat is uniek voor deze regio.


 

Zeer succesvol

De kavels aan de Fokkerweg zijn erg in trek. Meer dan de helft van de kavels is verkocht en de rest is in optie. De vrijheid om zelf je kavelgrootte te bepalen en dus een kavel voor een aantrekkelijke prijs te kopen, is bepalend voor het grote succes. Alle kavels krijgen een houtwal van circa 3 meter rondom die zorgt voor beschutting en privacy.

 

 


Meer weten?

Informatie over kavelgroottes en kavelprijzen staan vermeld op www.fokkerweg.nl. U kunt ook contact opnemen met  Bureau Kaveluitgifte Fokkerweg of bellen met tel. 053 - 48 000 91.