Prins Bernhardpark

Buiten thuis

Prins Bernhardpark biedt een warm en behaaglijk thuis in een boomrijke omgeving. Je woont er vrij, maar niet alleen. Prins Bernhardpark biedt een thuis voor het goede leven. Het is een plek die je naar je hand kunt zetten. Op Prins Bernhardpark woon je midden in een natuurlijke omgeving. Op Prins Bernhardpark ben je buiten thuis.

Prins B Park Noord - ADT


Historische panden

Op Prins Bernhardpark staan nu nog een tiental historische panden uit de jaren '40-'45, welke vrijwel allemaal worden bewoond en gebruikt. De verschillende oorspronkelijke elementen van het voormalige legeringskamp zijn nog duidelijk zichtbaar, zoals de eenheid in vensters en stalen luiken. Enkele panden maken deel uit van het woonproject Prins Bernhardpark en worden gefaseerd in verkoop gebracht. Twee daarvan zijn al verkocht. Houd de website in de gaten als er weer nieuwe panden in verkoop komen! Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Prins Bernhardpark.


Boskavels

Op de boskavels heb je de mogelijkheid om op uitgekiende plekken, licht verscholen in het bos, je woning te bouwen. Romantisch en avontuurlijk tegelijk. De grootte van de boskavels varieert van 3.000 m² tot 5.000 m².

prins bernhardpark  2

Kavelkaart Prins Bernhardpark


Coulissekavels

De coulissekavels liggen in de noordelijke bosrand van het Prins Bernhardpark, tussen de historische panden. Deze kavels hebben een vergezicht over de aangrenzende weilanden en liggen verscholen achter een strook openbaar groen met volwassen bomen. Hierdoor is er afstand en afscherming vanaf de openbare weg. Bewoners hebben privacy, maar wonen niet alleen. De grootte van de coulissekavels varieert van 700 m² tot 1.000 m².


Meer weten?

Informatie over kavelgroottes en kavelprijzen staan vermeld op www.prinsbernhardpark.nl. Je kunt ook contact opnemen met Bureau Kaveluitgifte Prins Bernhardpark of bellen met 053 - 48 000 91.