21 juni 2019

Kavelverkoop voor het Janninkkwartier

Artikel
Nieuws

ENSCHEDE - De verkoop van woningbouwkavels in het nieuwe Janninkkwartier in Enschede gaat snel van start. Afgelopen week werd een eerste informatiebijeenkomst gehouden voor belangstellenden.

Het Janninkkwartier ligt tussen de Getfertsingel, Zuiderval en Cromhofsbleekweg. Het bouwplan omvat de realisatie van zeven hofjes. Er komen dan in totaal 70 koopwoningen, 28 vrije sector huurwoningen en 52 kavels. De uitgifte van deze kavels gaat nu op korte termijn van start.

Rust en privacy
De locatie is al erg mooi gelegen; vijf minuten van de binnenstad én de snelweg. De gemeente promoot deze stadshof als een ideale woonlocatie voor wie rust, privacy en exclusiviteit waardeert. Er komt ook veel groen en het moet een erg duurzaam gerealiseerd project worden.

Bouwen
In twee van de zeven hoven (hof B en C) worden zelfbouwkavels uitgegeven. Dat gebeurt door middel van loting. Hof B gaat nu in de verkoop. Het gaat hierbij om 14 zelfbouwkavels gelegen rondom een gezamenlijke binnentuin. De kavels zijn compact, maar bieden toch de mogelijkheid om een ruime woning te bouwen. Met de toegestane bouwhoogte van 12 meter kunnen toekomstige bewoners kiezen voor maximaal drie volledige woonlagen. De kavels zijn geschikt voor vrijstaande of aaneengesloten woningen. Kijk voor meer informatie op www.enschede.nl/kavelstekoop of neem contact op met Bureau Kaveluitgifte op 06 – 10 30 66 23. Mocht u niet in staat zijn de informatiemarkt te bezoeken, kunt u een informatiepakket aanvragen bij Bureau Kaveluitgifte.

We hebben geweldige kavel projecten voor jou in Enschede

We hebben geweldige kavelprojecten voor jou in Enschede

Interessant?

Andere interessante artikelen