Project

Het Brunink, Buitenveld, veld 3

  • pie_chart 0 Deelplannen
  • aspect_ratio 0 Kavels
  • shopping_cart 0 Beschikbaar
Oppervlakte: 
601 - 904 m2
Prijs 
€ 205.100,00 - € 295.800,00
Type woning 
Vrijstaand
Stadsdeel 
Zuid
Slide 1 Brunink veld 3
Slide 2 Brunink veld 3

Het Brunink, Buitenveld, veld 3

Tussen de groene stadsrandzone en landgoed Groot Brunink, aan de zuidkant van Enschede, ligt Het Brunink. Een groen woongebied waar de gemeente Enschede de laatste ruime kavels uitgeeft voor woningbouw in particulier opdrachtgeverschap in Het Brunink. Dit is daarom je laatste kans om op een unieke plek te bouwen en te wonen: midden in de natuur - ’s zomers lopen de fazanten door te tuinen -, maar met de voorzieningen van de stad binnen handbereik! Landelijk wonen is in dit veld het sleutelwoord. Deze laatste kavels in Het Brunink die nu in de verkoop gaan worden verkocht door middel van een loting door de notaris. Deze loting vindt digitaal plaats op donderdag 29 oktober om 19.00 uur bij de Performance Factory in Enschede.  De aanmelding voor deelname aan de loting is inmiddels gesloten. 

Voor vragen neem dan contact op met Bureau Kaveluitgifte via kaveluitgifte@enschede.nl of van maandag t/m donderdag via telefoonnummer

06 - 10306623.

Het Brunink ligt midden in de natuur. Ten noorden loopt namelijk de groene stadsrandzone, een gebied voor natuur en recreatie. Ten zuiden ligt het oude, bijzondere Twenste landgoed Groot Brunink met haar bossen en houtwallen afgewisseld met wei- en bouwlanden. De Bruninksbeek die ten zuidwesen van de es loopt, geeft iets karakteristieks aan dit landgoed. Aan de hoofdader, Groot Bruninkstraat, liggen verschillende woonvelden met elk hun eigen karakter. Door de ligging in de groene en rijke natuur straalt Buitenveld volop landelijk wonen uit.

Bijna alle velden zijn al bebouwd op het laatste deel na: Buitenveld, veld 3. De kavels zijn ruim opgezet en het oppervlak varieert van circa 600 m2 tot ruim 900 m2. De woningen liggen wat naar achteren op de kavel en zorgen zo voor ruime, sprekende voortuinen. Door de ruimtelijke en speelse positionering van de woningen op de percelen zijn er veel verschillende kavelvormen ontstaan, waardoor elke kavel zijn eigen unieke karakter heeft.

Voor Het Brunink is een bestemmingsplan en een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Hierin staat beschreven aan welke eisen de woning moet voldoen wat betreft de architectuur en in de brochure zijn de richtlijnen beschreven. Om er zeker van te zijn dat je een positief advies krijgt van de welstandscommissie, is het verstandig om in een vroegtijdig stadium een afspraak te maken met de stadsbouwmeester om je ontwerp te bespreken (handleiding afspraak inplannen). Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.enschede.nl.

Dit project bouw je op basis van particulier opdrachtgeverschap. Wat dat betekent lees je onder een kavel kopen.

Dit zijn de laatste kavels die we gaan uitgeven in Het Brunink. Als je een kavel wilt bemachtigen, dan moet het lotingsformulier uiterlijk dinsdag 6 oktober vóór 12.00 uur worden ingeleverd bij notariskantoor Huiskes in Enschede. De loting door de notaris is op dinsdag 6 oktober om 19.00 uur bij de Performance Factory in Enschede. Wil je meer informatie over dit project? Download dan hieronder onze brochure, de verkooptekening en alle andere documenten uit ons informatiepakket. Heb je na het downloaden van de stukken nog vragen, neem dan contact op met Bureau Kaveluitgifte via kaveluitgifte@enschede.nl of van maandag t/m donderdag via 06 - 10306623.

 

alternative text

Geïnteresseerd in dit project?

Ben je geïnteresseerd in deze kavels, neem dan contact op met Bureau Kaveluitgifte van de gemeente Enschede. Of schrijf je vrijblijvend in via de belangstellendenregistratie voor een woningbouwkavel van de gemeente Enschede.

Belangstellendenregistratie
Contact

Interessant?

Andere projecten