Project

Het Brunink veld 3

Start in 
(planning) najaar 2020
Oppervlakte: 
0 - 0 m2
Prijs 
0,00
Type woning 
Vrijstaand
Stadsdeel 
Zuid
Slide 1 Brunink veld 3
Slide 2 Brunink veld 3

Het Brunink veld 3

De verkaveling van de woningbouwkavels in veld 3 van Het Brunink zal vergelijkbaar zijn met die van veld 4 Het Buitenveld. Meer informatie over dit project verschijnt op deze website zodra de woningbouwkavels in de verkoop gaan.

De planning, om in de eerste helft van 2020 woningbouwkavels uit te gaan geven in veld 3 van Het Brunink, kan door de Coronamaatregelen niet gehaald worden. De uitgifte van deze nieuwe woningbouwkavels is in ieder geval opgeschoven tot het najaar van 2020. Houd u de website in de gaten voor de actuele stand van zaken. 

Veld 3 zal volop landelijk wonen uit gaan stralen. Dit komt niet alleen door de ligging in de groene en rijke natuur, maar ook door het ontwerp van het gebied en de beeldcriteria waaraan het ontwerp van de woning zal moeten voldoen.

Aan de hoofdader, Groot Bruninkstraat, liggen verschillende woonvelden met elk hun eigen karakter. Op veld 3 zullen gefaseerd ruime kavels uitgegeven worden. Zodra er meer bekend is over de uitgifte van kavels op veld 3 zal de informatie op de website worden geplaatst.

Voor veld 3 zal een bestemmingsplan en een beeldkwaliteitsplan opgesteld worden. De richtlijnen die zullen gaan gelden, worden op deze website geplaatst zodra ze bekend zijn.

Dit project bouw je op basis van particulier opdrachtgeverschap. Wat dat betekent lees je onder een kavel kopen.

Houdt deze website in de gaten voor meer informatie.

 

alternative text

Geïnteresseerd in dit project?

Ben je geïnteresseerd in deze kavels, neem dan contact op met Bureau Kaveluitgifte van de gemeente Enschede. Of schrijf je vrijblijvend in via de belangstellendenregistratie voor een woningbouwkavel van de gemeente Enschede.

Belangstellendenregistratie
Contact

Interessant?

Andere projecten