Bouwen in Wijk 2
Project

BIW II Klein Boekelerveldweg

  • pie_chart 1 Deelplannen
  • aspect_ratio 1 Kavel
  • shopping_cart 0 Beschikbaar

Deelplannen

Oppervlakte: 
2.006 - 2.006 m2
Prijs 
258.546,00
Type woning 
Vrijstaand
Stadsdeel 
Oost

Heb je interesse in deze prachtige kavel aan de rand van Enschede en wil je meedoen aan de digitale loting op donderdag 22 april om 19.00 uur? Klik dan op deze link voor meer informatie over dit deelproject, zoals het kavelpaspoort en het inschrijfformulier: Bekijk project. Vergeet niet om het inschrijfformulier én een kopie van je ID uiterlijk maandag 19 april vóór 12.00 uur in te leveren bij Hordijk & Hamer Notarissen in Enschede.

Bouwen in de wijk betekent ook dat je bouwt in een gebied waar alles al klaar is. De wegen zijn aangelegd en alle nutsvoorzieningen, zoals gas, water en elektra, zijn aanwezig. Ook de groene openbare ruimte is compleet aangelegd en vaak ook al volwassen. Dat betekent mooie, volgroeide bomen en goed onderhouden struiken en perken. Een kavel biedt dan ook volop kansen om zorgeloos te bouwen. Alles is immers al gereed, behalve je eigen woning. Je kunt je dus volledig richten op het ontwerpproces dat je samen met de architect van je keuze opstart.

Wanneer je kiest voor een kleinschalig project dat onder Bouwen in de Wijk II valt, dan dien je je te houden aan de spelregels die in het bestemmingsplan en de welstandsparagraaf zijn opgesteld. De welstandsparagraaf per locatie zijn te vinden in het tabblad 'Locaties'. Het is dus belangrijk dat je ontwerp past binnen de architectuur en uitstraling van het omringende gebied. Denk hierbij aan eisen voor de minimale dakhellingshoek, de maximale nokhoogte en de positie van het hoofdgebouw binnen het bouwvlak. De stadsbouwmeester kijkt graag met je mee om te kijken of je ontwerpwensen aansluiten bij de omgeving. Daarmee vergroot je de kans op een positief advies van de welstandscommissie. Om er zeker van te zijn dat je een positief advies krijgt van de welstandscommissie, is het verstandig om je ontwerp in een vroegtijdig stadium te bespreken met de stadsbouwmeester (handleiding afspraak inplannen). 

Dit project bouw je op basis van particulier opdrachtgeverschap. Wat dat betekent lees je onder een kavel kopen.

 

alternative text

Geïnteresseerd in dit project?

Ben je geïnteresseerd in deze kavels, neem dan contact op met Bureau Kaveluitgifte van de gemeente Enschede. Of schrijf je vrijblijvend in via de belangstellendenregistratie voor een woningbouwkavel van de gemeente Enschede.

Belangstellendenregistratie
Contact

Interessant?