Project

Het Brunink, Buitenveld, veld 4

  • pie_chart 1 Deelplannen
  • aspect_ratio 67 Kavels
  • shopping_cart 0 Beschikbaar

Deelplannen

  • Buitenveld
    • aspect_ratio 67 Kavels
    • shopping_cart 0 Beschikbaar
Oppervlakte: 
745 - 1.063 m2
Prijs 
€ 234.900,00 - € 315.600,00
Stadsdeel 
Zuid
Slide 1
Slide 2

Het Brunink: weldadige rust en luxe

Luxe, rust, allure, ruimte, privacy… alles wat je zoekt, vind je in Het Brunink aan de zuidrand van Enschede. In de hectiek van je dagelijks leven, is het heerlijk om je even terug te trekken op je eigen buitenplaats. Via prachtige bomenlanen en bosrijke landgoederen rijd je aan het eind van je dag naar de plek waar je het liefste verblijft: je eigen landelijk gelegen villa op een royale kavel. Welkom in Het Brunink!

Het Brunink ligt langgerekt ten zuiden van de stadsrandzone. Deze strekt zich uit van de Buurserstraat in het oosten tot aan de Usselermarkeweg bij het sportpark en de wijk Helmerhoek in het westen. In het zuiden wordt het woongebied begrensd door de Groot Bruninkstraat. Ook grenst het aan de ecologische hoofdstructuur van landgoed Groot Brunink en de Bruninksbeek.

Het Brunink ligt in de uitlopers van het stuwwallencomplex aan de zuidzijde van de stad Enschede. Het gebied heeft dan ook alle kenmerken van het Twentse landschap met de essen, beeklopen en kleine bosschages. Het centrum van Enschede met ruim 350 winkels, volop terrassen, restaurants en cafés én kunst en cultuur in overvloed is gemakkelijk vanuit het landelijke gebied te bereiken. Het verkeer mag in de wijk niet harder dan 30 kilometer per uur rijden, waardoor het een veilige en prettige leefomgeving is. Via nieuw aan te leggen paden, zijn er prachtige fiets- en wandelroutes te volgen naar bijvoorbeeld het Wesselerbrinkpark, het nabijgelegen Buurse of het Witteveen.

Het Brunink bestaat uit een aantal deelplannen. , waarvan bijna alle kavels zijn verkocht. Op dit moment zijn er geen kavels vrij beschikbaar zijn voor Buitenveld, veld 4.

De ruime kavels van de exclusieve villawijk zijn ervoor gemaakt om iedere dag weer te genieten van rust, ruimte en privacy.

Het totale gebied biedt ruimte aan ongeveer 175 vrijstaande woningen op ruime kavels variërend van 550 tot meer dan 4.500 m2. Als particulier opdrachtgever krijgen de toekomstige bewoners een ruime mogelijkheid de villa’s in eigen beheer te ontwerpen en te realiseren. Voor de kavelmogelijkheden kijk je bij de beschikbare deelplannen.

Bijna alle kavels zijn verkocht. Er zijn op dit moment geen kavels vrij beschikbaar voor Buitenveld, veld 4.

Voor Het Brunink is een bestemmingsplan en een beeldkwaliteitsplan opgesteld. In dit plan staan de spelregels waaraan je je qua architectuur moet houden. Voor Het Brunink krijg je alle vrijheid om te bouwen, zoals jij dat voor ogen hebt. Wel zijn er richtlijnen opgesteld waaraan de villa dient te voldoen. Deze richtlijnen vind je in de algemene informatiebrochure. Om er zeker van te zijn dat je een positief advies krijgt van de welstandscommissie, is het verstandig om je ontwerp in een vroegtijdig stadium te bespreken met de stadsbouwmeester (handleiding afspraak inplannen). Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.enschede.nl.

Dit project bouw je op basis van particulier opdrachtgeverschap. Wat dat betekent lees je onder een kavel kopen.

Wil je meer informatie over dit project? Hieronder download je onze brochure:

 

alternative text

Geïnteresseerd in dit project?

Ben je geïnteresseerd in deze kavels, neem dan contact op met Bureau Kaveluitgifte van de gemeente Enschede. Of schrijf je vrijblijvend in via de belangstellendenregistratie voor een woningbouwkavel van de gemeente Enschede.

Belangstellendenregistratie
Contact

Interessant?

Andere projecten