Project

Het Rosink

  • pie_chart 1 Deelplannen
  • aspect_ratio 12 Kavels
  • shopping_cart 0 Beschikbaar

Deelplannen

  • Het Rosink
    • aspect_ratio 12 Kavels
    • shopping_cart 0 Beschikbaar
Oppervlakte: 
267 - 821 m2
Prijs 
€ 79.152,15 - € 187.828,38
Type woning 
Bungalow
Vrijstaand
Stadsdeel 
West
Slide 1
Slide 2

Het Rosink: waar vrijheid voorop staat!

Het lijkt een droom: welstandsvrij bouwen. Dat betekent bouwen in volledige vrijheid! Je bepaalt immers zelf hoe het ontwerp van je woning eruit komt te zien, zonder rekening te hoeven houden met de spelregels van bijvoorbeeld een beeldkwaliteitsplan. Klinkt dat als muziek in je oren? En woon je graag in de lommerrijke omgeving van Usselo? Dan is Het Rosink het project dat bij jouw situatie past.

Usselo is een klein en gezellig gebied dat vlak tegen de actieve stad Enschede aan ligt. Het beste van twee werelden komt hier samen: het dynamische stadse leven wanneer je daar behoefte aan hebt en de rust van de groene omgeving van Usselo. Aan de Rosinkweg is het rustig wonen. Geen drukke wegen langs je huis, maar lekker relaxt leven in de frisse buitenlucht. En werk je in de stad of in een van de andere Twentse steden? Je zit in slechts enkele minuten op de A35, zodat je snel op de plaats van bestemming bent.

Het Rosink is een uniek project. Je krijgt de vrije hand en hebt geen beperkingen vanuit de welstandscommissie. Ideaal als je specifieke wensen hebt qua indeling of architectuur. Met de architect van je keuze kun jij daardoor buiten de kaders denken. Deze unieke kans kun je eigenlijk niet laten schieten.

Het uiterlijk van je woning? Dat bepaal je helemaal zelf. Altijd al gedroomd van een moderne stadsvilla? Of ben je toch meer van een woning met zadeldak of rieten kap? Wat je voorkeur ook is, je krijgt geen enkele beperking opgelegd. Het enige wat we van je eisen is dat je je houdt aan de regels uit het bestemmingsplan. Maar dat zijn dan ook de enige regels waar je je aan hoeft te houden, ontwerptechnisch gezien. Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.enschede.nl.

Dit project bouw je op basis van particulier opdrachtgeverschap. Wat dat betekent lees je onder een kavel kopen.

Wil je meer informatie over dit project? Hieronder download je onze brochures:

Karel en Lennie van den Hurk bouwen een duurzaam, innovatief en energie neutraal huis:

“Als we bouwen, bouwen we duurzaam! Dat was voor ons meteen duidelijk. Voor onszelf om comfortabel te leven, maar ook wat we voor de toekomst achterlaten, voor onze kinderen en kleinkinderen. We woonden jarenlang in Oostenrijk. Daar hadden we geleerd dat je het meeste rendement haalt, als je je huis maximaal isoleert. Dat is waar duurzaam wonen voor ons begint."

Klik hier voor hun verhaal

 

 

alternative text

Geïnteresseerd in dit project?

Ben je geïnteresseerd in deze kavels, neem dan contact op met Bureau Kaveluitgifte van de gemeente Enschede. Of schrijf je vrijblijvend in via de belangstellendenregistratie voor een woningbouwkavel van de gemeente Enschede.

Belangstellendenregistratie
Contact

Interessant?