Lammie Pruntel

Lammie Pruntel

woont met haar dochter vlakbij 't Zeggelt:

 

“Wij woonden eerder in Oost Enschede in een buitenwijk van de stad. We kregen de mogelijkheid te gaan bouwen in de Spoorzone. Zo’n kans, om in het centrum van Enschede te gaan wonen, moet je pakken!

 

Sinds eind maart wonen we aan de Visserijstraat, vlak naast ’t Zeggelt, en het bevalt ons erg goed. Ik ben zo bij het theater of pak de fiets om nog even een terrasje te pakken in de binnenstad. Ook mijn dochter van 16 kan hier vandaan veilig de stad in om uit te gaan. En omdat het zo goed bereikbaar is komen vrienden hier ook veel vaker spontaan langs.

 

Nadelen van het wonen op deze plek? Daar moet ik echt even over nadenken… Het is hier gewoon fijn! Het is een leuke, diverse buurt en we hebben veel contact met onze buren.

Ondanks dat we dichtbij de stad zitten is het in ons huis erg rustig. Dat komt vooral door de opzet van de bouw met de smalle straatjes en de tuinen aan de binnenzijde, een slim concept. Voor mij is dit dan ook dé plek waar je wilt wonen als je deel uit wilt maken van het stadsleven. “